La fórmula magistral – JORNADA 5

 

 

Xinxan the Cat

 

Tema: Colors

Grup: A

Rival: Horitzó

199 paraules
 

La fórmula magistral

 

DIA 10: Dues nits ja sense dormir. Estic en un punt d’inflexió en la meva recerca. Els colors: roig, taronja, groc, verd, blau i violeta. No són simplement ones electromagnètiques de longituds diverses, és com si tinguessin ànima i voluntat pròpia.

DIA 11: El moviment i la consegüent dissipació d’energia són vitals, igual que les ones sonores, culminades en explosions espectaculars de soroll eixordador i llum encegadora multicolor.

DIA 12: He dormit una hora, però una espurna de lucidesa m’ha revelat quelcom fonamental: cal afegir-hi el principi d’incertesa de la física quàntica.

DIA 13: M’han despatxat de la feina per absentisme, tant me fa. Modificant els factors s’altera el producte, a l’inrevés del que ens deien al col·legi. Les combinacions comencen a rutllar. No sé si és de dia o de nit. Només hi ha dos préssecs groguencs a la nevera. Fan pudor de podrit, igual que tota la casa.

DIA 14: Eureka! Finalment he reeixit: la fórmula magistral per guanyar sempre al Candy Crush. Com han entrat a casa aquests senyors vestits amb bates blanques que em diuen que tot anirà bé? Per què treuen una xeringa i una camisa blanca amb corretges? Em volen robar la fórmula?

8 thoughts on “La fórmula magistral – JORNADA 5

  1. És curiós com diferents contrincants, en un ball compassat, escriuen textos de temàtica similar o d’estructura semblant. Aquest cop en llistat. M’ha agradat especialment aquest. El relat d’en Xinxan.

    M'agrada

Deixa un comentari