Senyals de vida intel·ligent? – JORNADA 10

 

 

Xinxan the Cat

 

Tema: elecció lliure

Grup: A

Rival: Horitzó

200 paraules
 

Senyals de vida intel·ligent?

 

Els sensors havien captat unes misterioses ones electromagnètiques provinents de l’espai exterior. Havia arribat per fi un missatge alienígena? Provenien les ones d’una civilització més avançada? Caldria estar a l’aguait d’una suposada invasió o es tractava d’éssers pacífics? Els científics van anomenar la radiació “energia rosa”, atesa la longitud d’ona predominant.

Aviat varen reeixir a descodificar les ones, que consistien d’ imatges i sons: una conversa, en un lloc tancat amb molta llum, entre diversos individus d’aquell planeta. Cridaven i gesticulaven de manera exagerada. Molts altres s’ho miraven en silenci asseguts darrera i de tant en tant, feien un curiós soroll amb les mans.

Quan els científics van aplicar un programa de traducció a la seva llengua, van sorprendre’s del fet que era una civilització rudimentària, amb essers egocèntrics, desproveïts d’empatia i capacitat de sentir amor. En aquelles converses només s’insultaven entre ells i parlaven de qui copulava amb qui.

A falta de més dades, van batejar el planeta amb el nom de “Sálvame”. Els zingulians varen respirar alleujats en constatar que els salvamites mai els atacarien, entre d’altres motius perquè abans es destruirien entre ells. Per celebrar-ho, van copular a la llum de les seves llunes.

6 thoughts on “Senyals de vida intel·ligent? – JORNADA 10

  1. Tècnicament diria que no existeix ‘energia’ o radiació rosa però ho prenc com una llicència.

    El text és molt imaginatiu i divertit. Per cert, si no vaig errat, crec que la primera emissió que podrien veure els aliens és un discurs de Hitler. No sé dir-te què és pitjor…

    Un vot per cadascú.

    M'agrada

  2. Se m’ha escapat un somriure en acabar de llegir el relat. Diria que estem envoltats d’alienígenes 😉 Tens el meu vot.

    M'agrada

Deixa un comentari