Sol i de duel – JORNADA 2

 

 

Xinxan the Cat

 

Tema: El crim perfecte

Grup: A

Rival: Urani

197 paraules
 

Sol i de duel

 

Els policies Dupond i Dupont comparegueren immediatament al castell de Moulinsart després de rebre la trucada del professor Silvestre Tornasol, el cèlebre científic bondadós, despistat i dur d’orella.

Els cadàvers d’en Tintín i el capità Haddock, estesos al terra, l’un davant de l’altre, presentaven tots dos un orifici de bala al cap. Cadascú tenia a la vora una pistola antiga. El gos Milú corria d’una banda a l’altre udolant neguitós amb les potes tacades dels dos bassals de sang, i de tant en tant bordava com si volgués declarar als agents allò que havia presenciat.

– Sense cap mena de dubte, ha estat un duel – conclogué Dupond.

– Jo encara diria més: ha estat un duel sense cap mena de dubte – replicà Dupont.

El professor Silvestre Tornasol, el cèlebre científic despistat i dur d’orella, d’esquenes, somreia amb una ganyota esfereïdorament diabòlica. Amb la fortuna que rebria de la CIA o la KGB, compraria el castell, un cop el capità Haddock, el propietari, i en Tintín, el seu hereu universal, estaven fora de la circulació. El seu invent, un comprimit d’inducció al suïcidi fàcil de diluir en qualsevol beguda, havia estat un èxit per partida doble.

6 thoughts on “Sol i de duel – JORNADA 2

  1. Diuen que no hi ha crim perfecte sinó policies incompetents. I en el cas dels Dupond sembla que qualsevol crim seria perfecte.

    Com que no sóc fonamentalista tintinòleg t’accepto la llicència d’aquest Tornasol malvat. A més trobo que el teu relat té l’essència dels còmics del Tintin: molta acció i fàcils de llegir.

    El meu vot per tu.

    M'agrada

  2. He de reconèixer que sóc una fan de les aventures de Tintín. No m’agrada que acabi enverinat…però m’agrada la història que t’has inventat. Et dono el meu vot.

    M'agrada

    • Hola, a mi també m’agrada el Tintín, que consti, però mira, em va donar per aquí en escriure la história. Merci pel teu vot.

      M'agrada

Deixa un comentari