Supervivència extrema – MÊLÉE DE REPESCA

 

 

Xinxan the Cat

 

Fase competitiva: Mêlée de Repesca – LLMRC 2016

Tema: Supervivència

 

Supervivència extrema

 

En Cesc i en Paco, amics des de la infantesa, jeien enmig del desert. Les provisions s’havien acabat, fins i tot l’aigua. La situació era crítica i sabien que ningú no faria res per ells.

“O ell o jo”, va pensar en Cesc. Se’n va penedir immediatament. Aquella idea ignominiosa també havia passat fugaçment per la ment d’en Paco, i també l’havia descartat de seguida. La seva amistat prevalia per sobre d’aquella monstruositat.

L’endemà, en Cesc s’ho va repensar. Total, si no ho fes, moririen tots dos. A més, hi havia l’altre tema. Va degollar el seu amic mentre dormia. Va beure la seva sang i va menjar la seva carn. Aplaudiments de fons i crits eufòrics de la presentadora, la Merche Milú, a milers de kilòmetres de distància. L’helicòpter de rescat arribaria de seguida i en Cesc seria transportat al plató de televisió, on rebria el gran premi del programa “Supervivència Xtreme”.

La setmana següent, enmig d’una gran expectació, en Cesc entrà en una habitació penombrosa, on l’esperaven deu familiars del difunt Paco, tots emmascarats i esgrimint bats de beisbol. L’estrena a televisió de “Pena de Mort Xpress” va ser un èxit absolut.

 

Contrincants: 1, 2, 3

194 paraules

8 thoughts on “Supervivència extrema – MÊLÉE DE REPESCA

  1. Dono un vot a un relat que porta a l’extrem la cruesa dels realities i que capta a la perfecció la crueltat passada pel sedàs de la indiferència que vomiten els nostres televisors.

    M'agrada

  2. Voto, en segona ronda, per aquesta “supervivència extrema” pel seu final inesperat i el seu to satíric: un relat àcid que més que somriure, et fa fer una ganyota.

    M'agrada

  3. Monument a l’estupidesa humana. Voto per la crítica d’aquest micro sobre les televisions que perpetren aquests programes. Difícil elecció però.

    M'agrada

Deixa un comentari