Selfie – SEMIFINALS (TORNADA)

 

 

Àtoms i Lletres

 

Tema: Naus espacials

Eliminatòria: Semifinals – Tornada

Rival: Xinxan the Cat

200 paraules
 

Selfie

 

Neixes envoltat de misteri. Però encara no ho perceps. Al principi només vas ordenant la teva matèria de forma inconscient. Uns quarks aquí, uns electrons allà. I un dia sents una mena de pessigolleig: és la vida! Encara no entens què és però les sensacions són cada cop més intenses.

No és fins molt més tard que arriba l’autoconsciència. Hi ha parts de tu que han desenvolupat intel·ligència i comencen a explorar el seu entorn: et comencen a explorar a tu. I, d’aquesta manera, et permeten conèixer-te; saber qui ets, qui vas ser, qui seràs, per què vas néixer. Formulen moltes teories absurdes, alguna de ben encaminada. I no saps per què però t’agrada. Potser perquè elles són la manera que tens de saber més coses de tu mateix: de les teves lluminoses estrelles i de la teva matèria fosca. Però sobretot d’aquestes parts autoconscients, que han desenvolupat una rica psicologia emocional.

Per això un dia, quan llencen una nau cap als teus límits, t’emociones com ho farien elles. Des dels teus confins, la càmera gira cap a tu, retratant bona part de la teva immensitat. Has trobat, gràcies a aquests éssers minúsculs, la manera de fer-te una selfie.

4 thoughts on “Selfie – SEMIFINALS (TORNADA)

Deixa un comentari