Klaatu barada nikto (Últim episodi) – SEMIFINALS (TORNADA)

 

 

Xinxan the Cat

 

Tema: Naus espacials

Eliminatòria: Semifinals – Tornada

Rival: Àtoms i Lletres

199 paraules
 

Klaatu barada nikto (Últim episodi)

 

La primitiva nau espacial tripulada en solitari pel Major Tom va perdre el contacte amb la base de control a Huston, l’any 1968. La seva desaparició va esdevenir mite. Tot va ser una maniobra de la NASA per desempallegar-se d’ell, atès que el consideraven un subversiu.

La seva nau va ser absorbida per un forat negre i va reaparèixer a una remota galàxia, on el Major va ser acollit pels habitants del planeta Xroptl. Després va contactar amb mi a través d’un potentíssim ordinador quàntic. Jo i molts altres el vàrem ajudar a planificar la invasió.

L’any 2016, en Major Tom, al comandament de noranta mil naus del planeta Xroptl, envaí la Terra. Les elits polítiques, financeres i militars de tots els països van ser deportades a un planeta desconegut, i la pau i la germanor van ser instaurades per sempre més.

– Però questa història és falsa, aquest paio no va existir mai, és un personatge d’un parell de cançons del David Bowie.

– I què?  Nosaltres tampoc existim, som personatges d’un microrelat.

– Un altre cop amb el que és real i el que no? I què més? El bucle? Els pallassos? Xinxan the Cat, estàs acabat!

2 thoughts on “Klaatu barada nikto (Últim episodi) – SEMIFINALS (TORNADA)

  1. M’agrada el toc irònic d’aquest relat i eixa capitulació final que sona a “touche”. Eixa humilitat mereix el meu empat front al pulcre relat del teu rival.

    M'agrada

Deixa un comentari