Revocació de resultat – Mêlée de Repesca 2016

 

El passat dia 31 d’agost en Xinxan the Cat va ser proclamat guanyador de la Mêlée de Repesca de la II Lliga de MicroRelataires Catalans (LLMRC 2016). Tanmateix, durant la celebració de la segona ronda de votacions que li concedia la victòria final, van produir-se una sèrie d’irregularitats formals, les quals han estat reconegudes i admeses a tràmit per l’organització un cop examinades amb deteniment. Com a conseqüència, en persecució de la major justícia i equanimitat possibles, i tenint en compte que no s’ha detectat culpa dolosa per part del beneficiat, s’ha determinat repetir el duel entre els dos finalistes de la mêlée, mitjançant el sistema de mort sobtada.

D’acord amb el mètode de resolució escollit, cadascun dels dos implicats ha escrit un penaltuit (nanorelat d’un màxim de 140 caràcters)  al voltant del tema redempció.

A continuació sou convidats a llegir i votar les propostes dels nostres “refinalistes” de la mêlée. Un cop hàgiu valorat els dos textos, podreu comentar i emetre les vostres votacions —especificant clarament el text / contendent favorit— al peu d’aquest mateix post:

 

 

Xinxan the Cat

@llmrccat #penaltuit En universos paral·lels, milers de rèpliques de Jesús redimien simultàniament altres humanitats paral·leles. Amén x mc2

 

 

Deòmises

Besa la sorra a llàgrima viva, tot pregant al seu Déu que el redimeixi de la misèria després del calvari de la pastera @llmrccat #penaltuit

 

 

Endavant! Hi ha temps per votar fins avui mateix dia 14 a les 23:59h

Sort a tots dos i que guanyi el millor!

 

4 thoughts on “Revocació de resultat – Mêlée de Repesca 2016

Deixa un comentari