Mêlée de Tardor 2018 – Les seqüeles

 

El passat divendres 23 de novembre a les 23:59h es va acabar el termini de la primera ronda de votacions per decidir el guanyador de la Mêlée de Tardor  de la Lliga de MicroRelataires Catalans 2018, esdeveniment que tancava la temporada i volia retre homenatge a tots els autors que n’han sigut partíceps.

Avui, en el moment d’avaluar les seqüeles de l’esdeveniment, el recompte de danys i baixes ens porta els resultats següents:

 

QUIN VALIENTE – 0 vots (MIA)

 

 

MAR DE NIT – 1 vot (KIA)

 

 

ÒLIBA – 3 vots (Caiguda amb honors)

 

ILLA SUD – 3 vots (Caigut amb honors)

 

 

1 desaparegut, 1 caiguda en combat i 2 combatents dignes de menció especial (Òliba i Illa Sud), que no han sucumbit sense donar abans molta guerra (descansin en pau els seus textos gloriosos).

I en una posició privilegiada, sense que calguin més rondes per dilucidar-ho, un únic supervivent i guanyador de la Mêlée de Tardor 2018:

5 Vots (Guanyador)

Cul-de-sac

 

Enhorabona a en Cul-de-sac, que finalitza la temporada de la millor manera possible.

Gràcies a la resta de participants pels seus magnífics relats, que no ho han posat gens fàcil.

El nom d’en Cul-de-sac passarà a engrossir la seva llegenda personal a la Galeria dels Campions de la LLMRC, amb aquest segon títol aconseguit. A més, com a premi per la seva victòria, el nostre guanyador rebrà un obsequi a l’alçada en forma de llibre.

Vet aquí l’obra escollida:

 

 

“Després d’un accident en un concert, Roman Spinelli, àlies Equilibrista, arriba a la conclusió que s’ha de replantejar la vida per complet. La caiguda no ha estat només física, sinó que simbolitza un accident molt més profund i abasta tots els àmbits de la seva vida. Aquest és el punt de partida d’un llibre en què el protagonista haurà d’emprendre un viatge cap a les profunditats de si mateix, una ciutat interior anomenada Bruma, habitada per Àlter Ego de la més diversa índole, sovint contradictoris i tots ells extrems.”

 

Santi Balmes

(Sant Vicenç dels Horts, 1970) és compositor i cantant de la banda indie Love of Lesbian, amb vint anys de carrera. Dins de la seva discografia hi ha discos tan celebrats com Maniobras de escapismoCuentos chinos para niños del Japón1999, La noche eterna. Los días no vividos i el seu recent El poeta Halley. Els últims tres discos han estat número 1 i discos d’or sense perdre el seu caràcter bipolar, entre la irreverència i el lirisme més desaforat. Els seus concerts multitudinaris, tant a Espanya com a Llatinoamèrica, són coneguts perquè provoquen autèntiques muntanyes russes emocionals, i ha col·laborat amb nombrosos artistes d’aquest país. En la seva faceta literària també és l’autor del best-seller (o «celebrat conte») infantil Jo mataré monstres per tu, traduït a l’anglès, el danès i l’italià, de la novel·la d’humor ¿Por qué me comprasteis un walkie-talkie si era hijo único? i del llibre de relats La doble vida de les fades. La novel·la La Fam Invisible continua el camí emprès per l’autor amb el seu llibre de poesies Canción de Bruma.

 

Deixa un comentari