Avenços significatius – MÊLÉE D’ANY NOU 2016

 

 

Mar de Nit

 

Competició: Mêlée d’Any Nou – LLMRC 2016

Tema: Noves esperances

Condició necessària: Un dels personatges ha de tenir algun tipus de relació amb la mort

Contrincants: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14

182 paraules
 

Avenços significatius

 

El jove investigador va quedar molt afectat per l’accident patit per la seva dona. Després del xoc emocional inicial i havent-se adaptat a la nova situació, va volcar-se en el seu treball amb el que esperava que tot tornés a ser com abans. Aviat el culminaria i podria fer les primeres proves en persones.

La seva família estava esverada amb les notícies. Després del fracàs en el darrer assaig amb animals, ara tenien renovades esperances ja que, segons ella, el seu estimat marit ho tenia a tocar. Es tractava d’un tractament tan revolucionari que en cas de tenir èxit els implicaria canvis. No sabien si en podrien gaudir tots o només alguns, però la idea d’abandonar el seu actual emplaçament era sumament atractiva. Evidentment tindrien preferència els més joves. I s’havien posat d’acord en amagar-ho als cosins per part de la mare: eren uns pesats i no volien haver-los d’aguantar també a l’altre barri.

Mentre el científic s’aixecava ben d’hora per continuar amb la seva feina, al panteó familiar encara durava la festa pels avenços de l’electroestimulació i l’elixir recuperador de teixits.

 

1 thoughts on “Avenços significatius – MÊLÉE D’ANY NOU 2016

  1. Anàlisi ortogràfic:

    PARÀGRAF 1 – LÍNIA 3
    “va volcar-se” > En català, al contrari que en castellà, el verb “bolcar” s’escriu amb “b”

    PARÀGRAF 1 – LÍNIA 4
    “treball amb el que esperava” > Aquesta forma relativa no s’accepta en català: les dues possibilitats existents serien “amb què” o “amb el qual”

    PARÀGRAF 2 – LÍNIA 8
    “sumament” > Tant l’adjectiu “summe, -a” com l’adverbi derivat “summament” haurien d’escriure’s amb dues “m”

    Sense sanció. D’acord amb la normativa vigent, el nombre d’errades trobades en el text no serà suficient per motivar cap acció punitiva per part de l’organització.

    Es recomana extremar la cura ortogràfica de cara a futures participacions.

    M'agrada

Deixa un comentari